Varaslättens Lagerhusförening har anställt Fredrik Söderström som VD för föreningen
Rekryteringen har pågått sedan november och intresset har varit stort att få leda föreningen på Varaslätten.
 -    Valet av Fredrik betyder att vi stärker ledningen och kommer att få god nytta av hans kompetens inom logistik, ekonomi samt ett erkänt gott ledarskap. Styrelsen för Vara Lagerhus är mycket nöjd att Fredrik sökt VD-uppdraget och ser med tillförsikt fram emot augusti när han till fullo kommer att vara på plats, säger ordförande Claes Friberg.
 -    Att få möjligheten att leda Varaslättens Lagerhus är både hedrande och spännande samtidigt som jag inser att det medför ett stort ansvar. Ett välskött företag med en vinnande kultur är min bild av föreningen. Det är med ett stort knippe ödmjukhet samt mängder av energi som jag kommer axla rollen som VD, säger Fredrik Söderström.
Fredrik kommer närmast från tjänsten som VD på VSV Frakt AB där han har varit i drygt sju år. Han är 54 år och bor med sin familj i Lidköping.
Vi hälsar Fredrik hjärtligt välkommen!

 

Varaslättens Lagerhus • Lagerhusgatan 4 • 534 31 Vara • info@varalagerhus.se • Tel. 0512 - 300 450 orgnr: 768400-2053
Kontaktsidan >>