Vi söker växtodlingssäljare i Dalsland!

Vi söker dig som har ett stort intresse av lantbruk, växtodling och som vill driva affärer och kundkontakter framåt.
Vare sig du är erfaren säljare eller oerfaren som vill pröva på en ny utmaning, tjej eller kille, så värdesätter vi ett engagemang, glatt humör och dig som är beredd att bidra till vårt företag.
Tjänsten innebär kontakter och gårdsbesök ute hos lantbrukare för rådgivning och försäljning. Du arbetar i en grupp med sju säljare som tillsammans tar ett stort ansvar för inköp och försäljning utav förnödenheter till lantbruk och även inköp av spannmål. Vårt geografiska område är Västra Götaland och vi söker främst en växtodlingssäljare placerad i västra delen, främst Dalsland.
Är du intresserad så tveka inte på att kontakta oss:
Magnus Olsson 0512-300 468. Skicka in din ansökan senast 15/12 till  magnus.olsson@varalagerhus.se

Varaslättens Lagerhusförening är en ekonomisk förening ägd av 1900 bönder/medlemmar i Västra Sverige. Företaget omsätter ca 700 mkr och totalt hanterar vi 250 000 ton spannmål per år och är 35 anställda. Vi säljer utsäde, gödning, växtskydd med en väl utvecklad rådgivning. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad. Transporter sker främst med vårt eget åkeri.

Vi arbetar för att skapa bästa utbyte av medlemmarnas/ägarnas ekonomiska intresse och vår personal består av ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng. 

Varaslättens Lagerhus • Lagerhusgatan 4 • 534 31 Vara • info@varalagerhus.se • Tel. 0512 - 300 450 orgnr: 768400-2053
Kontaktsidan >>