Odlingskontrakt

Odlingskontrakt är basen i våra spannmålsinköp från våra medlemmar. När du tecknar ett odlingskontrakt med oss på Varaslättens Lagerhus kan du välja att leverera i skörd eller senare under året. Du kontrakterar din areal och vi åtar oss att sälja det du skördar. Ett odlingskontrakt med Varaslättens Lagerhus ska generera ett bra pris baserat på spannmålsaffärer gjorda under hela året. Odlingskontrakt går att teckna på alla våra grödor. Vi har även ett eget åkeri som hämtar spannmål för den medlem som vill.

Tryck på länken och skriv ut det odlingskontrakt som passar dig.

Skicka in den undertecknad till oss eller kom in på kontoret så hjälper vi dig.

Konventionellt

Höstsäd 2020 (pdf)    Vårsäd 2020 (pdf)

KRAV

Höstsäd KRAV 2020 (pdf)    Vårsäd KRAV 2020 (pdf)

 

Varaslättens Lagerhus • Lagerhusgatan 4 • 534 31 Vara • info@varalagerhus.se • Tel. 0512 - 300 450 orgnr: 768400-2053
Kontaktsidan >>