Hem » Aktuellt » Teckna förlagsinsatser! – öppet hus i Skövde 21/2 och Vara 23/2

Teckna förlagsinsatser! – öppet hus i Skövde 21/2 och Vara 23/2

Onsdagen den 21 februari har vi öppet hus på Lagerhusets kontor, Gruvgatan 4C, i Skövde mellan 14.00-18.00. Då bjuder vi på kaffe och semeltårta. På plats kan man då som medlem teckna förlagsinsatser och ställa frågor om projektet till Peter Larsson, Olle Ryegård, Anette Jacobsson, Lennart Bogren, styrelsen och Mikael Andersson, förvaltningsrådet.  

Fredagen den 23 februari har vi öppet hus på Lagerhusets kontor i Vara mellan 13.00-16.00 och bjuder på kaffe och semeltårta. På plats kan Ni som medlem teckna förlagsinsatser och lämna de direkt till Anders Hammer, Peter Larsson, Olle Ryegård eller till vår övriga trevliga personal som är på plats.  

Ert stöd är viktigt!  Så tag nu chansen som medlem om Ni inte gjort det ännu och stötta vår fina ekonomiska förening i denna framtidssatsning. Det här är bra!

Hjärtlig välkomna!   Karl Delin med personal

Exporten från Lagerhuset har de sista tio åren varierat mellan 40 000-150 000 ton spannmål per år. Exporten sker idag i huvudsak med båt från hyrda anläggningar av Lantmännen och Uddevalla kommun i Uddevalla.

Styrelsen för Lagerhuset har beslutat att tillföra kapital till föreningen, dels genom banklån och dels genom förlagsinsatser för att finansiera byggandet av en ny hamnanläggning i Uddevalla. Därför ges nu möjlighet att teckna förmånliga förlagsinsatser i Lagerhuset.

Teckningstid för förlagsinsatserna är 1 december 2023 till 28 februari 2024. Läs mer i broschyren


Dela