Hem » Aktuellt » Sparmedel; höjd ränta 3,80%

Sparmedel; höjd ränta 3,80%

Räntan på sparmedelskonton höjs den 12:e september till 3,80%. Du vet väl om att du kan välja att dina spannmålslikvider utbetalas till ditt sparmedelskonto istället för till ditt bankkonto? Är du intresserad av att binda dina sparmedel till bra fast ränta under ett till fem år? Hör av dig vid intresse och för frågor till oss på administration, 0512-300 450

Spannmålslikvider till sparmedel
Du vet väl om att du kan välja att dina spannmålslikvider utbetalas till ditt sparmedelskonto istället för till ditt bankkonto. När du sen vill göra en utbetalning till det bankkonto du registrerat är det bara att ringa oss på administration.

Sparmedel – Höjd ränta 3,80%
Räntan på sparmedelskonton höjs den 12:e september till 3,80%. I takt med kommande ändringar av marknadsräntor kommer vi att fortsätta ge en hög ränta på sparmedel till er medlemmar.

Bundet sparmedel
Ett antal medlemmar har valt att binda sina sparmedel hos oss. Är du intresserad av det och fast ränta under ett till fem år så hör av dig till oss på administration, 0512-300 450.

Dela