Hem » Aktuellt » Pressmeddelande:

Pressmeddelande:

Karl Delin, ny VD för Varaslättens Lagerhus

Efter att Fredrik Söderström entledigades som VD i förra veckan har styrelsen arbetat vidare med VD-frågan för Lagerhuset och funnit en mycket bra lösning. Karl Delin, vår spannmålschef som är välkänd för oss alla, har utsetts till ny VD och tillträder omgående.

Karl Delin har jobbat på Lagerhuset sedan 2011 och är boendes utanför Long på en gård. Sedan 2016 har Karl jobbat som spannmålschef på Lagerhuset och har en bra kännedom om både föreningen och dess medlemmar och är en god medarbetare i personalstyrkan.

”Jag ser fram emot att leda Lagerhuset. Det är en fantastisk verksamhet som är viktigare än någonsin i dessa oroliga tider. Jag tackar styrelsen för förtroendet” säger Karl.

Eventuella frågor besvaras av ordförande Claes Friberg, 070-677 24 68.

På uppdrag av styrelsen för Varaslättens Lagerhus.

Dela