Hem » Aktuellt » Vi söker reparations- och underhållsansvarig till Vara!

Vi söker reparations- och underhållsansvarig till Vara!

Vi söker nu förstärkning till våra spannmålsanläggning i Vara

Till anläggningen i Vara söker vi en reparatör med underhållsansvar som kan optimera driften med ett noggrant och systematiskt arbetssätt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara felsökning, reparationsarbete och förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar. Du kommer även att ansvara för inköp inom ramen för underhållsbudgeten. I tjänsten ingår även beredskap på fastbränslepanna.

Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi erbjuder en utvecklande och varierande tjänst. I anläggningen kommer du omges av duktiga och drivna kollegor. I skördeperioden augusti-september ingår arbete med mottagning av spannmål.

Du som söker till tjänsten ska vara lösningsorienterad, ansvarstagande och trivs med att arbeta på ett effektivt och säkert sätt. Noggrannhet och ett sinne för ordning & reda är viktigt. Du är en trygg person och har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 KVALIFIKATIONER:

  • Industriprogrammet på gymnasienivå eller motsvarande.
  • Erfarenhet av reparationer och underhåll inom industrin
  • Grundläggande datakunskap.
  • B-körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten kontakta produktions- och anläggningschef Joakim Bender 0512-74 61 87

Vi önskar din ansökan skickad till joakim.bender@varalagerhus.se snarast möjligt, senast 30 januari. Vi arbetar löpande med urvalet så antagning kan ske innan sista ansökningsdagen.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Om oss:
Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 38 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

Dela