Hem » Aktuellt » Vi söker spannmålshandlare!

Vi söker spannmålshandlare!

Vi söker dig med stort intresse av lantbruk och spannmål där viljan att driva affärer och kundkontakter framåt är stark.

Som spannmålshandlare på Varaslättens Lagerhus ingår du i ett team med engagerade och kunniga medarbetare. Teamet ansvarar för inköp utav spannmål från lantbrukare samt försäljning till svenska och internationella kunder. Du kommer ha löpande kontakt med kvarn- och exportkunder och utländska spannmålsmäklare.

För att trivas i den här rollen ska du tycka om att göra affärer för verksamhetens och medlemmarnas bästa och brinner för försäljning. Som person är du strategisk och noggrann och har förmåga att se helheter. Du har ett positivt sätt till kollegor och till utmaningar och drivs av att nå goda resultat.

Du har:

  • Flerårig erfarenhet av försäljning
  • God kännedom om spannmålsvärdekedjan
  • Mycket god kommunikationsförmåga, på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande
  • Agronom/Lantmästarexamen eller annan relevant utbildning är önskvärd

Du är:

  • Resultatinriktad utifrån det gemensamma målet
  • Relationsskapande och har förmågan att inge förtroende hos dina kunder
  • Självgående, välorganiserad och med god förmåga att strukturera ditt arbete
  • Van vid att skapa goda samarbeten där du genom lyhördhet och fokus på långsiktighet har nöjda kunder

Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka och utveckla vårt arbete. Du kommer jobba med ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng. Företaget har förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Placeringsort är Vara.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas senast till 30/12 till jobb@varalagerhus.se  Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande och tillsättning kan ske tidigare, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta spannmålschef Karl Delin 0512-300 459 eller VD Fredrik Söderström 0512-300 451.

Om oss:
Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 38 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.
Dela