Hem » Aktuellt » Vi söker en administratör till ekonomiavdelningen!

Vi söker en administratör till ekonomiavdelningen!

Vi söker nu förstärkning till våra administration i Vara

Vi är ett bra gäng på fem personer som idag arbetar administrativt och vill ha god kontroll och arbeta effektivast möjligt. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta med löpande administrativa uppgifter. Som person ser vi att du är engagerad, noggrann, serviceinriktad och självgående. Meriterande är erfarenhet av arbete i heltäckande affärssystem med reskontror, lager mm och använder även gärna Excel.                      

Tjänsten är ett vikariat som omfattar heltid med start jan/feb 2022 och löper minst året ut och med placering i Vara.

Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning
  • God datakunskap

Frågor om tjänsten:

Kontakta någon av oss på administrationen, tel 0512-300 450

Vi önskar din ansökan skickad till jobb@varalagerhus.se snarast möjligt, senast 5 december.

Vi arbetar löpande med urvalet så antagning kan ske innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:
Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 38 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.
Dela