Hem » Aktuellt » Vi söker reparatörer till våra spannmålsanläggningar!

Vi söker reparatörer till våra spannmålsanläggningar!

Vi söker nu förstärkning till våra spannmålsanläggningar i Vara och Tråvad

Tjänsterna omfattar heltid och är tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi erbjuder två utvecklande och varierande tjänster. I de båda anläggningarna kommer du omges av duktiga och drivna kollegor. I skördeperioden augusti-september ingår arbete med mottagning av spannmål.

  • Till anläggningen i Tråvad söker vi en reparatör. Dina främsta arbetsuppgifter är att underhålla och reparera utrustningen för spannmålshantering. I Tråvad har vi vårt förnödenhetslager så inlastning och utlastning av varor ingår i arbetsuppgifterna.  
  • Till anläggningen i Vara söker vi en reparatör och underhållsansvarig som kan optimera driften med ett noggrant och systematiskt arbetssätt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara felsökning, reparationsarbete och förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar. Du kommer även att ansvara för inköp inom ramen för underhållsbudgeten. I tjänsten ingår även beredskap på fastbränslepanna.

Du som söker till tjänsterna ska vara lösningsorienterad, ansvarstagande och trivs med att arbeta på ett effektivt och säkert sätt. Noggrannhet och ett sinne för ordning & reda är viktigt. Du är en trygg person och har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer:

  • industriprogrammet på gymnasienivå eller motsvarande
  • erfarenhet av reparationer och underhåll inom industrin
  • grundläggande datakunskap
  • B-körkort är ett krav

Frågor om tjänsterna: Kontakta produktions- och anläggningschef Joakim Bender 070-68 60 382

Vi önskar din ansökan skickad till joakim.bender@varalagerhus.se snarast möjligt, senast 31 oktober. Vi arbetar löpande med urvalet så antagning kan ske innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:
Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 38 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

Dela