Hem » Aktuellt » Vi söker: säljare med produktansvar bränsle och smörjmedel!

Vi söker: säljare med produktansvar bränsle och smörjmedel!

Bränsle och smörjoljor är en viktig del av det erbjudande som Varaslättens lagerhus säljer till sina medlemmar. Att rådgöra och stötta kunden i sitt val av rätt produkt i rätt mängd bidrar till ökad kundnytta vilket i sin tur stödjer föreningen ambition att växa inom produktområdet.

Varaslättens Lagerhus söker en säljare som ska attrahera, utveckla och behålla kunder inom ansvarsområdet bränsle och smörjmedel. Det sker genom att kontakta potentiella och befintliga kunder, genomföra säljmöten, rådgöra och knyta ihop affärer samt merförsäljning av andra jordbruksförnödenheter till våra kunder. Som produktansvarig inom bränsle och smörjmedel ansvarar du för hela kedjan, från inköp till försäljning.

Kvalifikationer:

  • Du har lätt att kommunicera med kunder och vana i att skapa relationer genom ett öppet och ärligt arbetssätt
  • Gärna erfarenhet från energisektorn gällande bränslen
  • Erfarenhet av försäljning samt intresse för lantbruk är meriterande
  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens är en fördel

Som person är du nyfiken, kreativ och resultatorienterad. Du arbetar självständigt och målinriktat med ditt eget ansvarsområde men ingår också i ett team med sex växtodlingssäljare och övriga anställda. Vi värdesätter engagemang, ett flexibelt arbetssätt och att du är beredd att bidra till hela vår verksamhet.

Tillsvidaretjänsten är på heltid med placering i Vara alternativt Tråvad.

Är du intresserad så tveka inte att kontakta:

Magnus Olsson, Marknads- och Försäljningschef Förnödenheter tel. 0512 – 300 468

eller Fredrik Söderström, VD tel. 0512 – 300 451

Din ansökan skickas till magnus.olsson@varalagerhus.se senast 9 maj. Vi kommer gå genom ansökningar efter hand så tillsättning kan ske tidigare.


Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 35 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

Dela